Atención: Tu navegador no soporta algunas funcionalidades necesarias. Te recomendamos que utilizes Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Maleïts Malparits

un podcast laxant

  • 0
    Mecenas
  • 0
    mensuales
  • 96.38
    total

🆓Ja som aquí! (altra vegada)

Què és Maleïts Malparits? Un podcast amb ganes de gresca i xerinola on parlem de tot per no acabar parlant de res en concret. Vols ser el nostre mecen
VOLEM LA TEVA PASTA!

Uix, perdona, aquesta no és la millor manera de començar...

Millor ens presentem:

Maleïts Malparits és un podcast com no n'hi cap altre; gràcies a Déu. Els seus responsables som en Jaume Fibla (l'home) i en Jacint Casademont (la llegenda), vells i bells amics amb ganes de gresca i xerinola. Cada setmana tractem un tema qualsevol amb la profunditat que es mereix, o sigui, cap. Però no ens enganyem, en realitat quedem per fer-la petar una estona i, sobretot, riure. El que passa és que ho gravem i ho acabem penjant a Internet. 

Aquest invent estrany va començar l'any 2012, quan els cotxes encara no volaven i la Pilar Rahola apareixia a tots els programes. Després d'una temporada d'èxit (amb més de dos oïdors per programa) vam haver d'aparcar el projecte ja que era impossible superar aquella obra mestra.

Ara, set anys després, hem tornat per demostrar a la resta de podcasts en català qui són els putus amos. I pobres, clar. Per això et convidem (a bodes em convides...) a fer-te mecenes i ajudar-nos en el nostre retorn. A canvi de ben poc tindràs un munt detalls que t'ompliran de joia el cor.
Maleïts Malparits
14 junio 2020