Atención: Tu navegador no soporta algunas funcionalidades necesarias. Te recomendamos que utilizes Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Maleïts Malparits

un podcast laxant

  • 0
    Mecenas
  • 0
    mensuales
  • 96.38
    total

Presentación

Hola, éssers benevolents!

Si no ens coneixeu, millor que us agafeu fort: aquest contingut pot no ser apte per a ments fràgils. Som uns espècimens del planeta Terra anomenats Jaume i Jacint que fem un podcast setmanal on tractem tots els temes que a ningú no li importen, però dels quals algú n'havia de parlar: des de com sobreviure al Nadal, fins als fenòmens paranormals, passant per la sèrie de moda, la passió pels nostres mites eròtics i altres malalties infeccioses. Un poti-poti, vaja. Però això si, amb molt de sentit de l'humor i molta sensualitat.

Ajuda'ns a seguir creant el millor podcast en català de la història. Tu només has de ficar la pasta, i nosaltres ens ocuparem de la resta, que no és poc.
Vinga, va, no siguis garrepa i fes clic al botó "subscriu-te" (a dalt a la dreta), tens cinc nivells de mecenes per triar, emprova-te'ls i tria la talla que et vagi millor per ser, junt amb nosaltres, part d'aquest bonic projecte. Sigues un malparit o una malparida més! Et prometem que cada cèntim rebut serà empleat en millorar i perfeccionar la nostra feina. Ah, i també ens anirà bé per contractar una línia d'Internet, que el veí ja ha descobert que li robem el wifi.

Publicaciones

Lo sentimos, pero no hemos podido cargar los resultados.