Alert: Your browser does not support full functionality of our app and you may experience certain errors. We recommend that you use Chrome, Firefox or Internet Explorer Edge instead.

Maleïts Malparits

un podcast laxant

  • 0
    Subscribers
  • 0
    monthly
  • 96.38
    total

Introduction

Hola, éssers benevolents!

Si no ens coneixeu, millor que us agafeu fort: aquest contingut pot no ser apte per a ments fràgils. Som uns espècimens del planeta Terra anomenats Jaume i Jacint que fem un podcast setmanal on tractem tots els temes que a ningú no li importen, però dels quals algú n'havia de parlar: des de com sobreviure al Nadal, fins als fenòmens paranormals, passant per la sèrie de moda, la passió pels nostres mites eròtics i altres malalties infeccioses. Un poti-poti, vaja. Però això si, amb molt de sentit de l'humor i molta sensualitat.

Ajuda'ns a seguir creant el millor podcast en català de la història. Tu només has de ficar la pasta, i nosaltres ens ocuparem de la resta, que no és poc.
Vinga, va, no siguis garrepa i fes clic al botó "subscriu-te" (a dalt a la dreta), tens cinc nivells de mecenes per triar, emprova-te'ls i tria la talla que et vagi millor per ser, junt amb nosaltres, part d'aquest bonic projecte. Sigues un malparit o una malparida més! Et prometem que cada cèntim rebut serà empleat en millorar i perfeccionar la nostra feina. Ah, i també ens anirà bé per contractar una línia d'Internet, que el veí ja ha descobert que li robem el wifi.

Posts

Sorry, we couldn't load the results.