Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Maleïts Malparits

un podcast laxant

 • 0
  Mecenes
 • 0
  mensuals
 • 96.38
  total

Biografia

QUI SOM?

Jaume Fibla: el solter d'or de Catalunya i part d'Andorra. Conegut col·leccionista de peluixos, cantant a la banda (no armada) The Xuscos i amb un cos ideat pel pecat de la carn, o del veganisme si és el teu cas, ja que també em pots menjar el nap. (Tot és parlar-ho).

Jacint Casademont: també conegut com La Rahola de Figueres per estar a tots els mitjans de la comarca. Col·leccionista de Tortugues Ninja, menjador de croquetes amateur i amb les cametes més sexys de l'Empordà.

I junts som...

MALEÏTS MALPARITS!!!

I ara, unes paraules del nostre becari:

En realitat, aquest podcast va néixer el Nadal de 2012. Només uns pocs escollits saben que els seus responsables (o culpables) van ser pioners en això de fer programes de ràdio online en català, però després d'una temporada de 22 capítols gravats amb foc a la ment de tots els catalans de bé, van decidir retirar-se: era impossible de superar l'impacte d'aquella primera temporada. Impossible superar-lo sense gastar-se la paga en psicòlegs, volem dir.

Vuit anys després, (un període de temps prudent perquè els seus oïdors es poguessin recuperar dels traumes), el nou duet dinàmic amb permís de Batman i Robin i Manolo i Ramon, ha tornat per demostrar a tots als qui ara s'han apuntat a la moda del podcast, qui mana aquí.

En aquesta nova temporada, els jovenets Jacint i Jaume, us oferiran una apassionant tertúlia intel·lectual de garrafó, on divagaran sense compassió sobre temes mundans amb la seva visió digna dels millors genis encocats, però sense coca, perquè no hi ha pressupost, i el seu estil picadet, fresc i sensual.

Una llàstima que no emetin també en vídeo per poder gaudir a l'hora dels seus cossos esculturals.

El becari.


Estadístiques generals

 • 0
  Mecenes
 • 0
  mensuals
 • 96.38
  total
 • 68
  Publicacions
 • 22
  seguidors